Fejkade bilder, nu räcker det!INTE JAG!!!!


Asså stalkers, nu är jag extremt trött på allt skitsnack ;) INTE JAG PÅ BILDEN. Skulle jag vara så fet? SKULLE JAG DÄCKA PÅ TIDNINGSPAPPER? Nae, ska man fejka en bild på mig får man nog försöka lite bättre (större bollar och mer abs, ett förslag bara?) Nej, men nu räcker det faktiskt! Folk skickar bilder på mig varenda jävla dag och frågar "är det där verkligen du?" - NEJ DET ÄR DET INTE ;)

Dock är det ganska smickrande att folk faktiskt går runt och sprider falska rykten om mig liksom, det visar ju bara hur mycket ni faktiskt bryr er, haters and lovers ;)

How to be hot ;)

Cha bitches! I know it's late hihi, men jag är vacker med eller utn skönhetssömn, såå, no harm done ;) Kvällen har varit en blandning av shopping och hemma-chill, inte helt fel? Imorn blire gymmet med my bitches, hur duktig! Se och lär av mig lodisar, u could all use a workout!

Tänkte dela med mig lite utav mina do och don't 's när det kommer till träning och kost :) Jag är alldeles för snäll mot er mina små lodisar, right? Jag brukar ligga på sisådär 300 kalorier vid dagens slut, tränar mycket dock.

Till frukost:
Här har vi allt som behövs för att stilla magen och tankarna på gårdagens festligheter HIHI ;) Detta är min frukost varje dag faktiskt, it's true! Ett glas ljummet vatten som fyller magen och stillar hungern, och en alvedon för att du ska glömma vad som hände (eller vad var det nu som hände??) igår! När jag har extra tid brukar jag ta lite citron i vattnet, asgött ;)  One more thing! Jag dricker inte kranvatten, euuuuuuw. Lodisar, beware, rör är smuttsiga och jag dricker inte nått som kommer ifrån dem. Uäk


Lunch:

Den kalorisnåla hjälten! Om du känner att lunchen behövs, ta en räka, detta är min personliga favorit. :) Om jag råka skippa middan dan innan brukar jag dock ta 2, max 4!!!!. Tänk på att inte köpa sånna som ligger i vätska, sugar alert! Skaldjur är asbra för kroppen, men som ni fattar vill vi inte äta för mycket -that's how you'll end up fat.


Middag:
Till kvällsmat äter jag vanligtvis en knäckebrödsskiva med löjrom, kalorisnålt, men smaskigt ;)

Tänk dock på att jag äter middag ute väldigt ofta, äter dock bara sallad (utan dressing) eller hummer (extremt magert och tasty), med vissa undantag.Jag tycker att det är extremt viktigt att ni där hemma tittar er i spegeln efter att ni läst detta, hälsa är viktigt! Socker är den värsta boven där ute, really, sugar is sneaky ;)
Visste ni t.ex. att en Marabou chokladkaka inneåller 1100 kalorier per 100 gram!!!!!!!!!!!!!! OMG. so groseee. Och en påse chips innehåller typ 10000 kalorier. Jag skämtar inte!!! Tänk på det nästa gång. U people are like animals -äckliga och äter tills ni dör :O


Okej. det räcket om diet. Det här är vad jag gör. Och att döma på min sexiga kropp - så funkar det, right? ;) HIh, God created these abs - still hi's jelouse...

Jag gymmar i princip vare dag :) Om du springer i 20 minuter bränner du 800 kalorier, hur awesome? Och btw, på en shoppingtur bränns ca 600 kalorier! Hur awesome är inte det? ;) Dock blire väl lite mindre för er..då ni hare..."lite" sämre med pengar och bara kan ta en minitur på...hahahaha, lindex och kaphal. Nej, usch, det var lodis bara att skriva det!

Facebook DISS

Asså en sak jag verkligen HATAR är LODISAR som hänger på facebook. Vad fan gör dom där? Jo, dom hänger där för att jävlas med oss lite bättre. Det värsta är när dom puffas! Det måste vara det onödigaste som finns. Alexandro dissar VERKLIGEN puff-funktionen i sig eftersom den är som skapt för att lodisar ska använda den för dom inte har något bättre liv.

 

What do you think? Är puffandet verkligen nåt för oss med klass?

 

 

 

En solklar diss från min sidaGiving back?

Hallå bloggen ;) Ska dra ut på krogen med några kompisar snart, funderar på att se om det går nått på bio också :D Hur gött? Btw, fick ett mail idag av en avundsjuk människa idag, som drog upp massa skit om att jag "är egoistisk och borde ge tillbaka till fattiga människor som inte har det lika bra som mig" (varför inte bara kalla dem lodisar, that's what they...you... are)

Asså who are u och varför dömmer du mig? Jag ger tillbaka - t.ex. conteinern utanför min lägenhet? Jag har slängt sjuukt mycket saker i den... eller ja, min assistent.. jag går inte till soptunnor och sånt.. euw. Meeeen, the point is - man har ju sopisar och conteinrar osv. för att fattiga lodisar ska kunna ta skräpet i dem, så varför klagar dem? Fattig = lodis = lat, så lyft på röven då ;)

Dessutom så bestämmer man ju själv om man ska vara rik eller fattig. Jag menar, det är bara att gå ut och skaffa ett jobb och bidra med något till samhället. Come on! Jag har bloggat ett tag nu och jag tjänar jävligt bra och bidrar med något till världen, i deserve being rich... och jag kan ju inte råför att jag drar in mycket pengar och har en rikt familj osv. Så get over yourself.

Och och och. Jag har försökt jobba med fattiga, men det funkar inte - they are always late!


I'm a giver...;)


Nej men seriöst. Varför ska jag typ ge grejer till myrorna osv? Lodisar uppskattar ju inte mode, det är ju inte så jävla svårt att se om man säger så. Så excuse me om jag inte vill att mina designer kläder ska användas som mattor?

ALEXANDRO DISSAR


Alexandro DISSAR.

Mhm, that's right bloggen, idag kommer årets fetdiss. Den är extra kraftfull då den riktar sig till två riktigt lodisaktiga "grejer".

ESKIMOER & SAMER.

Asså, allt jag kan få fram är... "Why?".
Varför bo uppe i kylan när det redan är kallt nog här nere? Asså, omg.Jag fattar inte hur man kan överleva? Jag kan inte tänka mig något mer lodisaktigt faktiskt. Jag menar...

Kläderna? Don't get me started.
Musiken? What's wrong with Beyoncé?
Husen? Where's the pool? Juste, allt fryser där uppe.
Iglo??? why god why?
Renar? Vad mer behöver jag säga? Lodisdjur til lodisar. stank + stank = stank x2
Inget internet? Det finns visst två anledningar till att det inte finns några bloggare där uppe (då den första är att dem är lodisar)I could go on and on. Men ni vet väl själva hur det är att vara lodisar? SÅ ni kanske har lite förståelse. But i'm fabulous, och jag kan inte förstå varför.
..Fast vänta. En tanke slog mig just. Tänk om alla lodisar skulle flytta upp och bli sånna där extra lodisar.... då skulle ju jag få det mycket bättre... Jag skulle ju kunna gå på stan utan att mina älskade lodisbloggläsare ber om autografer HELA tiden... Damn, didn't think that a body like mine could come with a brain like this huh?


Lodisskatt - Ja tack!

Asså ni får fölåta mig. Jag vet att det var lite drygt att ta en oannonserad bloggpaus, jag borde respektera eran abstinens lite mer. Sryyy ;) Aja, nu är jag back on track och redo för lovers, haters och allt däremellan - sweet!

Tänkte börja med att prata om något som.. ja, jag inte brukar snacka särskilt mycket om, och baby, det är politik. (ingen styr över mig så whatever liksooom). I veckan hörde jag ett parti gå ut med ett förslag som jag verkligen verkligen gillade!!!

Centern! Asså ooomg, tro inte att jag är en bonnelodis nu, vad jag röstar på är secret for now ;) Men killen som pratade om detta - ja han ställde skåpet precis där det ska stå!!! Om jag inte är helt borta (vilket jag kanske är hihi)  så vart det en man vid namn Stefan Hanna som gick ut med detta, but correct me if i'm wrong!


Tjockisskatt!
'ÄÄÄÄNTLIGEN.
Asså omg, det är bara så stort! Ett big fat "finally" från min sida! Asså vad han menar är att människor med sämre hälsa, asså typ tjockisar, ska betala en liten extra summa i skatt, då de tynger ner inte bara sjukvården utan kräver större plats på bussar, tåg, ja allt. Asså jag menar, hur många parkbänkar förstörs inte av dessa lodisa? Mhm, that's what i'm sayiiing.


Ser ni lodisar, ni tynger ned vårat samhälle till botten. Snart har ni förstört vår infrastruktur och hela välfärden. Asså, tänk på det tjockisar - ni snuskar ner för alla!

Och asså... jag vill ju inte vara den som pekar ut nån... men ....
finanskrisen skapade sig inte själv?
Säg Ja till lodisskatt!!!

                  

            


RSS 2.0