NU RÄCKER DET!

Okej bloggläsare, såhär ligger det till:

Jag är bara FÖR trött på det svenska vädret just nu, måste verkligen bort! Lösningen blev denna: JAG ÅKER TILL MAGALUF, japp och jag gör det för MIN skull och alltså kommer jag INTE att blogga under min vistelse där! håll utkik igen om några veckor, för då kommer jag att vara tillbaka på bloggen igen! Vi hörs lodisar!

PUSSAR♥
MAGALUF, HERE I COME!!♥

KUNGARNA

Ohhh NOOooooo!!

Igår var det ju KUNGARNA på tv, och vet ni vaaad?!, JAG MISSADE DET!!!!!!!!!!!!!!!

Hade viktiga saker för mig just då, men ingen anledning att missa mitt ABSOLUTA favoritprogram lxm, :(

Tur att man kan kolla online, Ska göra det NU!

PUSS♥

Irriterande saker del 1.

1. Fula människor. Vissa kanske skulle säga att "man inte kan rå för hur man ser ut",it's not eausy bein gorgeous ('m a natural though), men man kan ju alltid försöka.

2. "Money can't buy happiness
"... oh honyyyy... så snackar fattiga.


3. Tjockisar
. Svårt att träna? Loser. Nono, sorry, fel av mig. That's BIGGEST LOSER.


4. Små plånböcker
. Hatar när pengarna inte får plats, right?


5. Överdoserad tonårspojkedeospray
. U use deo NOT to smell.
(tack till alla lodisar som inspirerade mig)


You got me sayin OMG

Fråga ifrån "???":
"En fråga, är du bög???"

Svar:
 "Är du efterbliven?"

FULLT UPP

Ursäkta för fortsatt dålig uppdatering, VET ju att ni gråter arslerna av er där hemma!!

Iaf så har jag haft FULLT UPP idag, först massa important meetings med viktiga personer, sedan en sen lunch på stan följt av ett HÅRT träningspass!

Just nu jobbar jag mycket med hantlar, vill ju bygga upp mina FABULOUS BISCEPS!
Aaja, PUSS på er, nu säger jag GOD NATT!♥

Love ya

God morgon! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga tack för alla fanmail och bilder som skickas till mig, uppskattar verkligen att ni tar er tid att göra det! Just nu sitter jag och bloggdatorn i en taxi på väg till ett bloggmöte. Är det inte kul hur fort allt kan gå, för några veckor sen var jag bara rich and glamourus, nu är jag allt de + famous!
Alexandro + Stalkers
=
LOVE♥
(btw, vad tror ni att mötet handlar om? Photoshoot, manager, eller kanske något helt annat?;) my lips are sealed...for now)

next - white house!

Aloha, did u miss your exotic prince charming? Hahaha skämta, prince = lame, jag är KUNG! Hihi, hur awesome skulle det inte vara att ha mig som kung?!? Då menar jag självklart inte bara i lama Sverige (we could use a "pic up" though) utan i hela freakin världen! Oh my freakin God, det skulle bara vara så awesome? Det skulle ni väl bara älska bloggläsare? Hmmm, vad skulle ni göra om ni kunde fatta globala lagar osv? Haha gratis gödsel till bonnagården i guess..

Själv skulle jag nog... hm...

*Bygga ut vita huset och göra det lite mer partyvänligt.. och obviously bigger! (Hur lame är det inte med ett president hus som är mindre än mitt sommarhus på Ibiza?)


*Stifta en ny lag som skildrar lodisarna ifrån the fabulous, inte för att man inte ser eller känner skillnaden i stank, men ni fattar. Typ separata bussar för stinkisarna osv.


*Stoppa krig. I mean, ni är båda lodisar, what is there to fight about?


*Höja priserna på exklusiva klubbar. Inte för att dörrvakter släpper in sluskar som ja.. vissa, men liksom, vi måste lära os det här med att skildra the trash from the CLASS.


*Höja skatterna för lodisar så att de blir fattiga och dör ut, till slut blir det bara rich and glamorous kvar :D Win!


*Tillbe Alexandro den store (you have no idea) varenda halvtimma.


*Sända Kungarna av Tylösand varje dag!!!!


osv. osv. osv.
Låter bra? Rösta på Alexandro!!
nästa - VÄRLDSHERRAVÄLDE


Paradise Hotel

Tjoo Stalkers!!! ;D

Asså jag säger bara OMG, ikväll drar det igång igen! Paradise Hotel, faan vad man har längtat, det är det HETASTE snacket just nu! (Visst, det är ju inte som KUNGARNA, that's impossible, but still!)

Iaf är det ju GRYMT att det drar igång igen, dock är det lite knas att det börjar så tidigt, klockan 19.30, jag menar What the Fuck?, det är ju inget jävla kindergarden vi ska se på! ;/

Ni såg väl förra säsongen, då kommer ni ju antagligen ihåg Cimon, THE HOT GUY, remember?!
Aja, hade chill och TITTA for gods sake på PH ikväll, PROMISE!!!♥

Don't admire the power - fear it.

Asså omg typ, vad ska man säga? Long time no seeee!!! Did u miss me? (vet att ni gjorde det, hih)! Ni undrar antagligen vad jag har gjort? Jo, mitt liv har helt enkelt varit så hektiskt att jag behövde försvinna från vadragen lite, så jag stack till en kompis i Köpenhamn och PARTA! Hah, ja, gårdgen var in-freakin-sane! Idag mår man väl som man förtjänar, eller vad säger ni bloggläsare? Ikväll blire svara på fanmailen som kommit under helgen och ett låångt bad! How awesome? Juste, träffade 3 danska bloggläsare i Köpenhamn också, det var ju bara sick ;D!

Btw loves, gissa vad det första jag fick göra när jag kom hem var? Jo, sparka my cleaning-lady! Då tänker ni säkert att jag överdrev och att hon inte förtjänade det, men jo - det gjorde hon. Låt oss bara säga att det det låg 3 äpplen i köket när jag åkte och 2 när jag kom hem. Alexandro will have no dirty thief in his castle! Jag menar, hur freakin lodis är man inte om man själ frukt. Jag menar, du sitter där hemma och lyxar med din feta städare-lön och massa bidrag, so why steal from me, the king?Visst, det var "Alexandros äpple" liksom, men come on, köp din egen frukt u slut!

Jag skulle passa mig och jag var du, caus u know what? I'm rich, famous and fabulous... i can make people disapere.. JUST LIKE THAT

UTOMLANDS!

Excuse  me Bitches, but....


I AM SO FUCKING TIRED OF SWEDEN!!!


Ja, ni hörde rätt, jag är trött på det här pissiga vädret, längtar verkligen till något mer EXOTISKT just nu!
Som ni säkert minns snackade jag ju förut om att kanske åka till MAgaluf, har ju varit där förut och det är BÄSTA
party stället, och NU känner jag bara att, Ja, jag ska minsann åka dit igen! SNARAST!


Ni får verkligen ursäkta mitt utbrott, men titta ut så förstår ni. En faulous dog som jag kräver enastående klimatförhållanden, det är ju inte bara humöret som blir sämre av dåligt väder, pälsen blir ruggig etc. Euw, man vill ju inte gå och känna sig som en ofräsch lodis bara för att man befinner sig i ett land med 6 månaders PISS-väder?!
Bild från sist jag var där ;)


PUSS♥

Alexandro 2014 -

Guess who's back ;) Alexandro bitches! Asså, jag är ju en sjukt fräsch kille, men så här fabuolous tror jag aldrig att jag har vart förut... awesome! Fick manikyr och pedikyr medans håret behandlades också, man kan ju inte låta klorna växa som dem vill!? Inget gör mig så trött som folk som slaffsar runt och ser skitiga ut. Asså jag menar, visst du är ful - men varför inte göra något åt det? Nu vet ju kanske inte jag hur det är att vara ful och disgusting, men jag kan människor. Så hallå... kan ni inte bara gå till er närmaste nagelsalong och frissör och fixa till er lite... Jag menar självklart inte att ni ska gå till a salon like the the one i visited förut idag, hahaha, det skulle ju inte precis vara möjligt..


Men liksom, skippa chipsen and get a haircut.


(u freakin lodis.)


ALEXANDRO FOR PRESIDENT.


Style for style

Hello bitches ;)
Nu är jag vaken och fräsch som fan! Blev lite för sent igår (Kungarna var ju bara aaawesome), så jag började dagen med en varm dusch osv. Fabulous dog kräver fabulous treatment! ;) Nu ska jag ut på stan och luncha med några vänner, är sjukt sugen på nått köttig, love my meat ;) Sen kanske det blir nån macaroon, vad är en lyxig fika utan dem?
Hihi, efter det ska jag i allafall till min salong och trimma pälsen, verkligen på tiden, man måste ju hålla sig FRÄSCH, eller hur!? Det är ingen ide att ni frågar vart det ligger osv., det är alldeles för dyrt och glamoröst för er bloggläsare.. dessutom släpper dem inte in lodisar :/"I'm the king of the world"

Tja bloggläsare, vad gör ni? Just nu sitter jag i min jacuzzi och peppar KUNGARNA! Dricker den extotiska drinken "sex on the beach", inget för lodisar inte ;)
Var ju och tränade förut som jag sa, Måste ju hålla mig IN SHAPE, nu efter sjukan. Körde riktigt hårt för att ta igen så man vart ju lagom matt efter det. Därför känns det rätt chill nu att bara va hemma och ta hand om sig själv. Strax kommer mina bitches över så blir det riktigt ÖS till KUNGARNA, You know that's my favourite program ;D


(vem vet, kanske kommer eran Alexandro va med i nästa sesong? Om ni bara visste....)

TRÄNAT

Piuuuh, nu har jag, your Alexandro, kommit hem från ett lååångt träningspass! Skulle ha haft ett pass med en personlig tränare, men jag menar, hallå? Hur svårt är det att lista ut vad man ska göra.
Som ni ser på mina fabulous abs vare inte min första gång på ett gym...
Egentligen, varför tror alla att det är så fab. med personliga tränare? Det visar bara att man är helt vilse, otränad och att man egeentligen hör hemma i soffan varesig man är en fetlodis (som du) eller just glamorous. Så ja, återigen har eran favorit bloggare överlistat befolkningen ;) Inte första gången det händer!?


Så, eftersom att jag har ett stort inflytande på er bloggläsare (you know i do;) ) ska ni få
några tips
:

TRÄNA OCH SLUTA RÄKNA NED TILL SEMLEDAGEN


Friiiiiisk!!!!!

Chacha älsklingar! Ledsen för dålig uppdatering igår, men jag ska bättra mig! Just nu sitter jag på taco bar med en bff of mine ;) o ja, jag är typ frisk :D är fortfarande lite trött, men inget kan hindra Alexandro, right? ;D Ikväll blire träning och sen blire att softa framför KUNGARNA!!!! Vad ska ni göra ikväll?? ;)

Still sick

Tjaaa sötnosar!
Här sitter jag, hemma, och myser med massa piller och olika mediciner, INTE NICE!!!!!!!!
JAg vet att min uppdatering suger just nu, men jag mår ju inte bra, HA ÖVERSEENDE!!!!
Jag just nu, i min ÄLSKADE One Piece!!!
PUSS♥

Alexandro and the hoes says GOOD NIGHT.


Stalker - get over yourself.

Asså läsare, får SÅÅ många mail av folk som tror att de är nått. Don't get me wrong, älskar er superstalkers, men get over yourself, det finns bara en mängd fabulous i den här världen - och den mängden har visst landat på en specifik (and sexyyyy) Jack Russel!Missförstå mig inte nu bara... i mean, asså.. jag fick denna bild bifogad i ett fanmail.
....i mean seriously. WHAT ARE U? Gross... As gulligt av dig att skicka mailet, uppskattar alla stalkers ;) mennnnn asså. Att skicka nummer osv... jag har inte tid att fika med er på dagarna, tror ni att jag är en arbetslös superlodis eller? Euw...
.....................Look at you....................

-------------------------Then look at me-----------------------------
what more can i say?You = unattractive, cheap, UNFABULOUSALEXANDRO = FABULOUS, GLAMOROUS, SEXY, RICH AND FUCKING AMAZING.


Famous

Tjaaaa stalkers!!! ;D

Trot eller ej, men det finns faktiskt nackdelar med att vara så FAMOUS som jag är, massa fans som står och ber om autografer överallt lixom! :O

Jag är som sagt sjuk och var tvungen att gå till vetrinären idag till och med, STACKARS mig eller hur?!!
I alla fall var det massa fans som kom fram då, och dom vägrade ju acceptera att jag mådde dåligt och därför inte hade riktigt tid med dom, jag älskar såkllart mina fans, men även kändisar behöver få lite privat stund när dom är sjuka, ACCEPTERA DET, okey?! :@Ja, ibland är det jobbigt att vara fabulous, fast såklart bättre än lodis ;D

PUSS ♥

Alexandro junior!!

Hello igen bloggen ;) Är fortfarande sjuk, så har egentligen inte så mycket att skriva om... sjukt b. Tänkte gå ut med my hoes, men jaja.. det är väl sånt man får ta ibland.. Det får helt enkelt bli en film och internet för mig ikväll!Bjuder på några biledr på mig som valp, måste ju komma med nått iallafall ;) !

(vi har alla vart små..dock var kanske inte alla lika söta som jag...hahah "kanske", phh)


Sjuk

Ni undrar säkert vad som hände med min photoshoot!!?

Jo, såhär är det. Jag har fått en förkylning efter den vilda helgen, så jag hade inte orken att fotas idag. Det blir antagligen någon gång nästa vecka, vi ska plannera in det snarast. Men gråt inte, den som väntar på något gott, you know ;)Jag just nu, Eller liiiite fräschare då såklart ;)


Sjuka pussar

Get over yourself...fatty

Chaaacha bloggen ;) Jag ska snart ut på stan, shoppa ju inget igår! Hih, tänkte bara ta upp en sak som gör mig obeskrivligt irriterad.
KANELBULLENS DAG.
Asså... vad mer behöver jag säga? SVENNEBANAN, SLUTA SVULLA OCH TRÄNA LITE :O! Seriöst, varför ska några tjocka människor sitta och bestämma att det ska finnas en dag för ett jävla bakverk? SÅ ONÖDIGT. Ibland blir man så trött på lodisar! Ni svullar dessutom varenda dag, så varför ska ni göra en speciell dag? Jaha, ni måste "hedra" kanelbullen? Så nu räcker det inte med att käka fettet med pärlsocker
MAN SKA HEDRA OCH HYLLA STROKEFRAMKALLAREN?HÖR UPP LODISAR
* GROW UP
* ÄT MINDRE
* TRÄNA MED

AND LAST BUT NOT LEAST

*HYLLA INTE BAKVERK????????
(i mean sweden, GET OVER YOURSELF!)


Dålig uppdatering, skärpning!!!!

Allå seriously, hur har min uppdatering varir idag? -LÅG!

Idag har varit en grymt slapp dag, har mått lite halvdåligt sådär och har mest haft ork till att ta hand om mig själv, vilket iofs kräver en del jobb, man vill ju va fräsch ey?!
-Bättring på uppdateringsfronten skall ske! OBS! ♥

God morgon ;)

Hello there ;D Idag mår man som man förtjänar...blev kanske one to many cosmos igår... men vafan, man lever bara en gång, right!? Idag får¨det väl bli en blandning av långpromenad och typ MTV, man måste ju hålla fräsch-heten upe liksom... och jag är ju trots allt en kung! Snart är det ju dags för min photoshoooot, det vill ni inte missa!


Inget drägg här - ;)

Alejandro

PS. Ni glömmer väl inte lyssna på Lady Gagas hit "Alejandro" när ni besöker min blogg?
Jag har ju lagt in den i sidan (i iPoden) bara för er skull ;)

Den handlar ju om mig lxm, JA, MITT NAMN UTTALAS ALEJANDRO


Fredag

Tjaaaa bitches! ;)

Jaha, då var det dagen man väntat på, fredag såklart!

-Vad ska ni lodisar hitta på ikväll då?
Sitta inne framför datan och snaska till det med lite chirre-birre kanske?, eller ni kanske till och med ska slå på stort och fira framför idol, ojojoj! ;)

Nej, Alexandro har bättre för sig, of course, jag menar, JAG ÄR VÄL INGEN LODIS?! ;D
Själv ska jag altså ut med folket och festa loss ordentligt, blir antagligen en och annan cosmopolitan också, FRÄSCHT!
PUSS♥

RSS 2.0