Asså "..." - GET OVER YOURSELF!

Kommentar från "..." (tufft namn, mhm)

"hahaha asså du måste vara en av de mest patetiska människorna här i världen. sluta låtsas att du är känd. Ingen, INGEN går på det ens. Hoppas för guds skull att det här är en skämtblogg annars äre ju riktigt sorgligt. And btw looser, sluta snacka engelska eller skriva engelska när du inte ens kan språket. "Oh hony, you aint foolin anybody" det ska vara nobody istället för anybody, yerk. Har du hört något annat så kan du köra upp det där bak, vi americanos kan engelskan, PÅRIKTIGT."Asså buuurn - not! Sen när har låtsas bloggare haters liksom? Think about that u hoe ;) HIHI

Vissa lodisar. är det. riktigt. riktigt. synd. om, Men kom ihåg, att dessa människor ska vi inte skratta åt - utan hjälpa. Cause they have biiig ass issues!

Btw älskling, jag tror att det du behöver är psykolog - inte Sveriges blogg-kung.

I Mean girl, get over yourself?

Hhihihi, och honyyy. Jag gick ut med MVG i engelska A, B & C! (och jag är ursprungligen från uk och har under mina fabulösa år på jorden både bott där och i usa...) så - are we done with the lecture?

Hur skulle man kunna driva en utav sveriges största bloggar om man inte var smart?
Juste.


utekväääääääääälll!!! /KUNGEN

bitcheeeesk.l. Nu är alexiis hema från röööj på stannn!!!! assååå, sjuuukt awsomee varwe!W my bitfchees AND I RULE THIS TOWNNNN+ zzzååå ingen annonan har  någoin chans- jag är så jävla RIIIIK OCH BERÖMD.

aSSÅ, bloggläsare och öodisar.
specielt lodiisarnaaa, lyssna nu. Jag vet minsan att ag är en förevild för er, men sluta jaga mig hela tiden.
Miy name is alexandro bitch, and i have a glamorouuus life, no tiome for lodisarrr!!! grrrrrrrrr;)

MJAAOAOAKOAOAOA. 
 

Assåååååå livetv är så JÄ vla UNDERBARTHJK  IBLAND------- JAG ÄR SÅ JÖVLA GRYYYM.


VAREFÖR ÄR JAG KUUUUNG???? MHM, NU BLIRE MER COSMOS! CHACHAAAA


Fan-bild

Aww, vad söta läsare jag har asså! Lägger upp en av alla fan-bilder jag fått, För en gångs skull!
Tack så mycket! Det värmer, fortsätt skicka bilder till min mail♥
(gayalexandro@hotmail.com)

GayAlexandro sprider juleglädje!

Chacha bloggen!

 

Idag har jag inte hunnit uppdatera så mycket eftersom jag har rännt runt på stan efter presents. Riktigt lyxiga klappar är det Alexandro köper må ni tro, inget som ni lodisar skulle ha råd med precis ;)

 

Nu måste jag verkligen ta lite hemma-spa, man blir så ofräsch av att gå på stan en hel dag, och TRÖTT! I’m exhausted bitches! Alla fans som springer efter en och allt, det tröttar ut. Jag borde skaffa en assistent som kan gör mina ärenden, förutom min manager då såklart ;)

 

Haha, aaa, Puss på er!


Ska man behöva göra allt själv?

♥Asså omg. Super läskigt avsnitt ey? Ryser fan fortfarande, marc cherry got me! Aja, men hhahah, ska jag visa er vad jag gjorde nyss?

Ni vet min städerska..
Aa, glöm henne. Hon fick sparken efter den där insidenten med äpplet, så jag har en ny nu. Mm, hon har skött sitt jobb bra hitills, asså, hon föddes ju iförsig för att bli en bra städerska (jag är inte fördomsfull, men det ligger ju liksom i "deras" natur), men idag... nono, var jag inte nöjd. Jag skulle precis gå in till my master bedroom när jag såg tvättkorgen med rena kläder (som jag förövrig ville ha strykta till 24, hurryhurry) och ja - i was not pleased.

Asså don't get me wrong - hon hade tvättat dem.

But it wasn't Alexandro clean - it was you clean - which by i mean dirty.

Mhm. u got one more try.

Back to washing clothes where u belong ;)

That's what i'm paying u for, right?


Alexondro - the desperate housefag?

Hej igen mina små älsklingar ;) Står just nu iklädd handuk och ja... nothing else ;) Grr på den! Hihi, nae, eller jo.., anyways! Är p g ned till min källarvåning för att ta mig ett dopp med my bitches. Ni som missat hur "my bath area" ser ut - scrollaaaa - sweet right? Blir en eller två cosmos och allmänt gossip! Förfest innan desperate housewives börjar! Dock är inte programet lika bra sen dem dödae Edie, håller ni inte med mig? Asså, den nya bitchen, vad heter hon, Renee? Ja, hon är ju också en hoooe, men jag menar... edie hony - du var the badest of the badass bitches :O

 

Mhm baby, that's fierce!

Överraskning

Tja alla bloggläsare!!!

 

Nu är det bestämmt! Efter många möten med min manager och X antal fotografer har vi nu fixat med en riktigt professional photoshoot! Kommer bli helt grymt! But I’m not telling you WHEN it is, yet…. Nej, men tänkte att det ska bli en överraskning för er! ;)

 

Nu är jag hemma och slappar med min filt (med värmeslingor) och bara bloggar. Det är ju bara så sjukt kallt. Plus att min bränna håller på att försvinna!!!! :((Inte nice!). Jag får kanske börja sola solarium snart asså. Fet lodis känns det ju, men i så fall skaffar jag mitt EGET SOLARIUM! I mean, Alexandro kan ju inte ligga bland andras könshår och sola, BIG NO!

 

Aja, Puss!


My crib!

Nu säger jag god natt till alla stalkers där ute! Har tittat på ung och bortskämd tillsammans med my hoes, mysigt, right? Tog oss en eller 2 (eller 5...) mojitos också, jag menar, hur ska man annars hålla upp värmen? Aja enough about kylan, har ju faktiskt golvvärme genom i princip hela min lägenhet.

På tal om min  lägenhet, skulle ni vilja se lite mer av den? Asså jag är ju inte riktigt någon hemma person, men min lägenhet - oh baby, den är saftig.. och värd vartenda öre (eller ska jag säga nolla?) För er som undrar vad hyran ligger på kan jag säga 4-5 nollor, exakt nummer ger jag inte ut då vi rika inte snackar om sånt.

För vet ni,kära bloggläsare, vilka som pratar om pengar?

  • Jo, sånna som inte har några.
  • Sånna som inte har något annat glamoröst i sitt liv.
  • Och sånna som har snott/ärvt/vunnit dem - man ser vilka som ÄR rikedom - och vilka som bara är lodisar/fattiga undercover    Oh hony, you aint foolin anybody.    Mitt vardagsrum - stor soffa och rosa lampor - a must!    Hahaha, bjuder på den! I källaren ;) Ser din också ut så? haha na,,

Asso minusgrader, INNOMHUS?

Asså hallå!

 

Jag har en fråga till alla er LODISAR där hemma…… Hur ÖVERLEVER ni? :O

 

Asså jag är fan impad, jag fryser arslet av mig här i Sverige. Det var ju därför jag åkte lixom, och så kommer man hem till en jävla istid?! What’s up with that?!

 

Iaf är jag hemma hos en vän för tillfället. Glad att jag kunde ta en liten omväg förbi mig påvägen hem för att byta om till min kära OnePiece! Hur skulle jag överleva utan den i dagar som denna? Men såklart är man ingen trashig lodis och går på meetings in it! Ha ha. Sånt gör fattiga. Och ni vet ju vad Alexandro tycker om fattiga. Dom bara klagar, lixom, SÅNT KUNDE DOM VÄL TÄNKT PÅ INNAN DOM BLEV FATTIGA? Ey?

 

Aja, nog snack om fattiga, Alexandro is rich, it’s not his business ;)

Alexandro dissar Kylan! (Och lodisar) ;)

Kyss♥


Quick update ;)

Hallååå mina ääälskade bloggläsare ;D Want som Alexandro? I know ya do. Vad har ni gjort idag då? Själv så har jag tagit haft minimöte med min manager. Juste, har jag berättat om honom? Min manager asså? Don't get me wrong, jag fattar fortfarande alla beslut själv, i need no fake parent, det är för lodisbloggare!


Men jag menar, vem ska svara i min mobil när jag får en maniky liksom? God, vet inte hur ni fattiga klarar er utan asså.


There will always be desperados.... (and hoes.)

Hej igen mina trots allt saknade stalkers ;) Nu har jag träffat the bitches, var ju sjuuukt länge sen jag såg mina älskade chicas! Grrr på dem! Nu ligger jag på terassen med en ny inköpt filt! En såndär med värmeslingor ni vet? Asså hur ni har stått ut i Sverige förstår jag inte, kylan asså omg! Nae, imorgon åker jag och köper en till värme lampa att ha på min andra balkong - i don't need to get any cooler. Men asså seriöst, hela Sverige faller ju ihop utan moi, explotionen igår? Asså ta mig inte fel, jag vet att det inte är något att skämta om - men vissa människor har svårt att ta att jag inte alltid har tid att skriva autograf - that's all i'm sayiiin.I'm back bitches!

Hello Stalkers! ;)

 

Japp, jag har allt sett att ni vart inne på min blogg trots att jag inte bloggat på VÄLDIGT länge nu!

 

Ni undrar säkert vad jag har gjort under tiden, det ska jag tala om för er. Jag har varit på en grymt FABOLOUS resa till Magaluf som ni vet, var helt CRAZY asså. Bara massa festande och allmännt chillande, inte som här hemma när man inte ens kan gå ut knappt, för då kommer alla fans (lodisar) och attackerar en! Visst stötte jag på en del fan där också, I’m famous you know, men det var mest festglada typer då!

 

Me In Tha bar

It was AMAZING

Härligt party folk @ Gayclub!

 

Har fått SÅÅÅÅ många fam-mail medan jag vart borta, kanske slänger upp några här sen. I love you stalkers, I really do, men vissa lodisar blir bara TOO much ibland, och då måste man komma bort!

 

Aja, nu är jag tillbaka i alla fall, kommer nog blogga igen som förr!

 

Love you! ;) <3

 RSS 2.0