Alexandro says good night....bitches ;) Love ya <3


Ugly bitches will be ugly

You know what pisses Alexandro off?

Fake ass bitches. Nu tänkte jag lite snabbt säga vad jag tycker om fake tanning.
Fake är för hoes som är fula. Och vet ni vad? Ni lurar ingen, för Alexandro vet - han ser att du är ful under ytan. Så varför spendera dagarna i solariumet, varför koka sig i billig Hawaiian Tropic sololja? I mean, ugly will always be ugly...so what are u trying to pull?


Fixar och donar

Tjaaa stalkers!! ;)

Kom hem från en fika på stan för en liten stund sen, hur mysigt?
Sen jag kom hem har jag iaf fixat med min design, den måste ju va lika fabulous som jag är liksom, kan inte se så B ut som den gjort tills nu ;)




HUR SNYGG?

Puss♥

Voff voff!

Bonjour! (Alxandro goes french!) hahaha, nej, inte är jag fansk inte, är dock en stor del engelsman, exotic huh!? Haha i knoow, ingen Svenne här inte! Nu har jag precis klivit upp ur mitt morgonbad och är redo att föna pälsen, kommer bli as snygg! Kände bara för att uppdatera så at jag kan få prata lite med er, my lovely stalkers! Senare idag blir det väl en fika på stan, är sjukt sugen på macaroons!!! Och för er som undrar: photoshoot blir till helgen (som det ser ut nu iallafall) min bloggmail är: [email protected]

Kings, fashion and hoes

Hej igen mina små fläskpaddor ;D Hur är läget hos lodisara nurå? Läste precis några artiklar ur Vogue, awesome. Friends come and go but fashion is forever, right? Hah, word på den! Nu ligger jag i den mysigt uppvärmda korgen och peppar KUNGARNA! Finally, som jag har väntat! Inväntar också mina bitches som ska komma över till my crib med popcorn och chips, fettsnåla varianten såklart.. Har ni hört talas om sånt? Va, har ni hört talas om FETTSNÅL mat...nae... kan se det ;)

Sköjja mina sööta små läsare (hmrf)... HIHI :P Hoppas att mina små väninnor kan snacksa utan att smuttsa ned bara (dem är ganska bra på att.. kladda ned efter sig, mjao hih), min husa...eller vad säger man, hembiträde? Nej, min städare kanske man säger? Aja, the dirty bitch who cleans my house va här idag, and the floor is squeeky clean, i see sparkels! Hon "råkade" dock damsuga upp en femma (hon tar väl med sig damsugarpåsen hem och käkar smulorna och snor stöldgodset)...så...ja..
No tip for heeeeer ;)


Team Jacob

Jag har bara en fråga:


Hur kan det inte vara självklart vem man tycker är hetast?!



Tan vs. Likblek
Big musscles vs. Knotor

Altså ni som hejar på vampyren, grow up!
Ni tycker om han för att ingen älskar er, och ni ser bara hur ödmjuk han verkar, medan det riktiga kapet står brevid!

Aahja, PUSS♥

LISTEN BITCH

ASSÅ FÖRLÅT... men WTF is up with all the fur?

Ja, ni hörde rätt. Jag är trött på alla som köper kläder i päls och påstår att dem var först med det...nononono, listen up hoes. ALEXANDRO har haft päls i hela sitt liv, and that is why it's always IN STYLE. vad trodde du liksom? Så bitches, HUSH, jag är kungen av päls, wanna´know why?





*Den är äkta - fake is for hoes

*Den skadar INGEN - don't test on animals, use hoes instead

*Den är dyr & gratis på samma gång - till skillnad från hoes som bara är sjukt billiga

*DEN ÄR FUCKING FABULOUS.


FAKE FAKE FAKE.

(you gotta love brown sugger abs though)



Sleep tight sweeties ;)

Nu ska jag efter en lång och hård dag unna mig själv en lång natts skönhetssömn! Inte för att jag inte redan är fabulous (och kunglig), men man vill ju inte må som en lodis if u know what i mean :O Being pritty takes time u know, hih! Juste!!! Glömde berätta, men i förrgår fick jag en ny korg på posten, det är GRYM! >Den är lagom mjuk, sametslen och sist men inte minst har den - VÄRMESLINGOR! Ja, du hörde rätt! Man sätter i kontakten och sen är det bara att ställa in hur varm man vill ha den, sjukt skönt då jag inte använder täcke och precis har trimmat mig ;)



(observera att sängen på bilden inte är den nya, det är min gamla.)

Svar på tal

Jag bara MÅSTE ge ett svar på en kommentar jag fick på ett inlägg:

"Lägg upp en bild på dig själv :)"

- Whaaat liksom, asså jag lägger ju upp bilder på mig själv varje dag?
-Altså såhär, om jag har vart oklar (Vilket jag INTE har varit ofc), det är jag på bilderna, bara jag, ONLY ME, and noone else, okay?

Visst, i framtiden kanske jag börjar lägga upp bilder på vänner och vänninor, men det beror på hur mycket privata bilder jag vill lägga ut i bloggen, just nu anser jag att det är min blogg, och därför jag själv som ska stå i fokus!




Yeah, I know I am fabulous, but GIRL, you've got to accept that ;)

xoxo

Hittils idag

Tjo mina små stalkers! ;)

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, så att säga.
Det började med ett mycket important möte, angående bloggen såklart ;)
Efter det blev det lunch och sjävklart shopping, kanske visar er bloggläsare senare ;)

Hihi, aja, efter det fick jag skynda iväg lite snabbt till nästa möte, angående en eventuell manager, så faboluos som jag är behöver jag faktiskt en egen sådan, eller vad säger ni?!



Yeah, I am the biatch!

Jelous much?

Tjabba lovers ;D Gissa vad jag ska beställa... en resa till MAGALUF! Ska bara bestämma när jag vill åka, har ju ett liv fullt av möten och lunchet osv.. men hur nice låter inte det? Det är såå sweet att bara kunna impuls shoppa resor sådär, funderar på att åka till New York eller London nu i höst också, jelous much? Hihi, i know u are ;) Men jag kan blogga vart jag än är, så mig kommer ni inte att se mindre av, pinki promise!

Alexandro in Magaluf!!!!!!!!!!!!!!!! (no sunglasses on, euw..)


Slappa <3

Har spenderat min kväll i badet med en lyxig inpackning i pälsen, ja, sjukt nice! Nu ligger jag inlindad i ett badlakan framför tvn och zappar runt bland alla hundratals kanaler som erbjuds ;) varför visar dem bara skit idag? Var är paradise hotel liksom, för att inte tala om KUNGARNA! Blev en tuff kväll igår, som ni kanske förstår... drinkar + Alexandro = FEST. Så vooff, jag får väl skylla mig själv, men sjukt gött vare, och man är ju fräsch iallafall, daah ;)


Ae, det är ju bara tv för lodisar ikväll - får väl leta efter nöja någon annan stans ;) Sov gott älsklingar <3333


Smygkik

Cha chaaaa bitches!! ;)

Här är en smygbild på mig från dagens fitting. Bilden kommer inte användas eller så utan är bara för er skull, sötnosar! Det är klart ni vill ha koll på vad jag gör under daganrna liksom, AM I RIGHT?! ;D



Som ni kanske har märkt är jag bara GAAAALET in love with solbrillor!!

PUSS♥

Morning ;)

Tja lodisar! Aaa, skämta va, älskar mina fans ;) Vad gör ni? Är i skolan eller på jobbet antar jag, själv ligger man i sängen då, lyx! Tänkte bara informera er om att jag ska ha en photoshoot i veckan (ska på fitting ikväll) och om ni har tur kommer några bilder ut på bloggen! Nice va? Min framgång bara växer, är man kung eller? Jag säger som Kissie "For now all i want is succés"

Lock up your family, Alexandro is redy to party!




COSMOPOLITAN!!!


(tidningen också hihi)


I'm back with less money and bigger lips ;D

Mjao mjao hotties ;) vafan, voff menar jag ;) grr!
Tänkte bara berätta att jag är hemma nu, hade det jävligt nice nere i stan, det blev thaimat, kaffe + macaroons och själcklart shoppiiiing! Allt som behövs för en lyckad dag, inte sant? ;) Min kamera är på laddning för tillfället, så jag kan inte ta bild på det jag shoppat, men här är en bild på en efterlämgtad produkt jag köpte idag, snodde bilden från kicks.se - graci!

Köpte en lip plumper från det kända märket City Lips, används av kändisar som typ Fergie, och alla vet ju att hon är GORGEOUS ;) Om du är efter och inte vet vad lip plumper är för nått kan jag ju snabbt säga att det förstorar läpparna, dock inte permanent! Im still natural ;) Den finns i olika färger, själv köpte jag genomskinlig (i'm not that gay, eller... grr;) )Hihi :D Den kosta 499 kr och är awesome, Så nu är mina läppar fylliga, sexiga och självklart oemotsåndligt!


(precis som min kropp, bortsett från fyllig då ;)

Just nu.

Aloha ;D

Vad gör mina kära bloggläsare idag då? Jag själv sitter i soffan och ser på Desperate Housewives, sweet! Vem är eran favorit? Min är självklart Edie cause she's a hoeee ;) Haha love that bitch! Ett avsnitt till sen blire fixa sig för att´sedan möta upp mina girlfriends på stan! Asså ni fattar inte vilken shopoholic jag är, jag har fetaste abstinesen! Idag blire väl lite nya fetskläder och osv, vill gärna ha något nytt och fräscht till kvällen då det blir att dricka Cosmopolitan with the bitches. God i'm a pimp ;)

Hahah mjaou ;)


Blog Awards 2010

För alla er som undrar – JA, årets Blog Awards var en flopp!

 

 

 

Jag var dock allt annat än flopp, här är en bild på mig i min outfit!

- DET är fashion!


(så ta dig Andreas Wijk, nästa år är det jag som tävlar om kategorin modeblogg!)

 

 

 


HÄR ÄR ÅRETS VINNARNARE I BLOG AWARDS 2010’s KATEGORIER:


 

ÅRETS BLOGG: Egoina

ÅRETS BLOGG-TV: Show by Kling

ROLIGAST I BLOGGVÄRLDEN: Ana Gina

ÅRETS NYKOMLING: Andreas Wijk

ÅRETS BLOGGBUSINESS: Michaela Forni

ÅRETS BLOGGINSPIRATÖR: 17 år och trebarnsmamma

ÅRETS KÄNDISBLOGG: Maria Montazami

ÅRETS SKÖNHETSBLOGG: Lindas sminkblogg

ÅRETS MEST ORIGINELLA: Lady Thirty

ÅRETS MODEBLOGG: Andreas Wijk

GULDPENNAN: Alex Schulman

ÅRETS BLOGSTAR: Lady Thirty

 

Peace! ♥


Bitch i AM fashion.

WTF, förlåt mig honeys, men jag märkte inte förn nu att jag har glömt att visa vad jag ska ha på mig ikväll!!!! Forgive me loves, i will make it up to ya! Men aja, har iallalfall en bild på min outfit, dock är den ju snyggare på, plus att jag har spiceat till den lite på mitt egna lilla vis... men ni får ta det som det är, it's still fashion right ;)




It's not exactly Chanel, but bitch, i don't need a lable to be fashon.


Mot Blog awards ;)

Chachaaa mina beautiful stalkers! Tänker bara ge er en snabb uppdatering sådär ;). Nu sitter jag i min sjukt flashiga limo, ska på fööörfest innan "the" event --- BLOG AWARDS 2010.! Hoppas bara att man slipper skriva autografer hela kvällen, jag överlever dock, atleast i'm famous, right ;)! Brukar hålla mig ifrån events osv., men nu när jag fick en inbjudan till B.A kunde jag ju inte bara tacka nej, man måste ju ge folket vad dem vill ha, eller hur!?

Nu blire att korka upp champagne, kanske vaskaaa lite bitch ;)

And btw bitch, remember. Things i do - NEVER go out of style.


Kungarna av Tylösand

Vad ska man göra nu, väntar bara på att klockan ska bli 22.00 så mitt ABSOLUTA favoritprogram kan börja, Kungarna av Tylösand!

STOR HISS


(Min favorit är Nemo, han lever livet)

Peace! <3

Idag

URS!

Idag alltså, vilken dag. Började med att jag försov mig, sedan var duschen upptagen just när jag behövde den så jag hade att välja på att vara grymt ofräsch eller att bli sen till dagens händelser.

 

I all stress tappade jag därefter min favoritparfym och den gick sönder totalt!

 

Nu har jag dock lugnat ner mig och peppar KUNGARNA istället!

 

Peace! <3

 


Svar på tal

”men förtusan! du kan ju inte hålla på o skryta sådär fattar du väl!? dom som inte har det lika gott ställt blir ju avundsjuka ju!!! :@:@:@”

 

-Amen ge dig?, alltså jag är glamorös, det får du acceptera, och jag tänker inte skämmas över det och låtsas vara en lodis bara för att du skall bli nöjd, okej?

 

PEACE! <3


Tanke....

Jag undrar om jag inte är redigt lyckligt lottad. Jag har en fin familj, en fin päls och fina fläckar på min mage... liten tanke jag fick bara :D

peace!

RSS 2.0